2.png
SortGrafik.png
  • b-facebook
PinkGrafik.png

1/8-22

DEADLINE

For ansøgning til skoleåret 2022-23

Vi modtager løbende ansøgninger hele året og vi anbefaler at du søger om optagelse så hurtigt som muligt, da der kun er et begrænset antal pladser.

MONSTER KREATIV ?

 

Er du 18-25 år og drømmer om optagelse på en videregående kreativ uddannelse - eller blot ønsker at finde ud af hvor langt talentet rækker - så er den 1-årige BGK Syd-uddannelse på Sønderjyllands Kunstskole, en oplagt mulighed for dig.

Nyt...
mockupo_front.jpg
Tidligere elever fortæller...

Line,
Arkitektskolen

Aarhus

Sofie,

Det Fynske Kunstakademi

Odense

IMG_5777.JPG

Årets t-shirt 2021 er designet af BGK-elev, Nikoline Nevermann Jacobsen.

Pris: 125 kr. Bestil din t-shirt her.

Omslagsbillede_presse_Soeren.jpg

Årets afgangsprojektbog 2021 "SHELTER" for BGK og SKD (nu ungBGK). Klik på billedet for at læse online-version eller klik her.

"BGK var den gode mulighed for mig at få kendskab til en bred vifte af kreative uddannelser og møde mange professionelle med forskellige baggrunde, og få undervisning på et højt fagligt men også personligt niveau... Jeg fandt mig selv i kreativiteten og lærte hvilken kreativ karriere, jeg bedst passede i."

"BGK har for mig været det første og vigtigste indblik i kunstverdenen. På BGK er der plads til udfoldelse og til at opdage hvad ens egen kunst-praksis går ud på. Gennem BGK har jeg fået både selvtillid og kendskab til min kunstpraksis, hvilket gjorde det muligt for mig at blive optaget på et kunstakademi".

Jacob,

Gerrit Rietveld Academie

Alexander,

Designskolen

Kolding

Alexander.jpg
SortGrafik.png

I ØVRIGT...

 

Flere elever fra BGK Syd har brugt Billedkunstnerisk Grundkursus til at dygtiggøre sig med henblik på at søge optagelse på videregående, kreative uddannelser i ind- og udland.

Læs mere her.

"På BGK blev hver elev vejledt på baggrund af vedkommendes interesser, baggrund og fremtid. For mig skabte uddannelsen rammerne for en velnæret kunstnerisk praksis."

"BGK giver gode muligheder for at afprøve mange forskellige teknikker og metoder inden for forskellige medier og hjælper med at komme tættere på den vej inden for kunsten man gerne vil tage. Derudover er det et godt sted at møde nye fantastiske mennesker med samme interesser".