20220615 Kunstskole Sønderborg 032.jpg
SortGrafik.png
  • b-facebook
PinkGrafik.png

30/7-23

DEADLINE

For ansøgning til skoleåret 2023-24

Vi modtager løbende ansøgninger hele året og vi anbefaler at du søger om optagelse så hurtigt som muligt, da der kun er et begrænset antal pladser.

MONSTER KREATIV ?

 

Er du 18-25 år og drømmer om optagelse på en videregående kreativ uddannelse - eller blot ønsker at finde ud af hvor langt talentet rækker - så er den 1-årige BGK Syd-uddannelse på Sønderjyllands Kunstskole, en oplagt mulighed for dig.

Nyt...
mockup 2.jpg

Årets t-shirt 2022 er designet af BGK-eleverne, Justina Nedergaard og Minna Kristoffersen.

Pris: 200 kr. Bestil din t-shirt her.

MEDFØLELSE.jpg
PASSION.jpg

Afgangskataloget 2022 "MEDFØLELSE / PASSION" for BGK/ ungBGK. Klik på billederne for at læse online-versioner.

Tidligere elever fortæller...

Justina,
Designskolen

Kolding

Sofie,

Det Fynske Kunstakademi

Odense

IMG_5777.JPG

"På BGK lærte jeg nye teknikker, afprøvede diverse håndværk og fandt ud af hvad jeg foretrækker at arbejde med. Jeg fik vejledning til optagelses-processen, porteføljeopbygning og min egen kreative udvikling. De færdigheder og værker jeg har fra BGK var en kæmpe årsag til min succes med optagelsen på Designskolen Kolding." 

"BGK har for mig været det første og vigtigste indblik i kunstverdenen. På BGK er der plads til udfoldelse og til at opdage hvad ens egen kunst-praksis går ud på. Gennem BGK har jeg fået både selvtillid og kendskab til min kunstpraksis, hvilket gjorde det muligt for mig at blive optaget på et kunstakademi".

Jacob,

Gerrit Rietveld Academie

Alexander,

Designskolen

Kolding

Alexander.jpg
SortGrafik.png

I ØVRIGT...

 

Flere elever fra BGK Syd har brugt Billedkunstnerisk Grundkursus til at dygtiggøre sig med henblik på at søge optagelse på videregående, kreative uddannelser i ind- og udland.

Læs mere her.

"På BGK blev hver elev vejledt på baggrund af vedkommendes interesser, baggrund og fremtid. For mig skabte uddannelsen rammerne for en velnæret kunstnerisk praksis."

"BGK giver gode muligheder for at afprøve mange forskellige teknikker og metoder inden for forskellige medier og hjælper med at komme tættere på den vej inden for kunsten man gerne vil tage. Derudover er det et godt sted at møde nye fantastiske mennesker med samme interesser".