Uddannelsen

UDDANNELSEN

Undervisningen på uddanelsen begynder i starten af september og slutter i slutningen af maj/ starten af juni.
Varighed af kurset er 34 uger med en blanding af primært praktisk undervisning afvekslende med teori og kunsthistorie. Al undervisning foregår på Sønderjyllands Kunstskole i skolens inspirerende lokaler i Multikulturhuset i Sønderbog. 

 

Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9.00-14.30, og studieture og ekskursioner vil indgå i forløbet. Al undervisning på BGK foregår på højest mulige, faglige niveau. Derfor er alle undervisere tilknyttet BGK professionelt uddannede og udøvende billedkunstnere.

 

Omdrejningspunktet for al undervisningen er den aktuelle samtidskunst og dens mange udtryksformer. Den daglige undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs individuelle behov for kunstfaglig sparring og rådgivning. Men eleven vil derudover blive præsenteret for forskellige oplæg og opgaver stillet af den aktuelle underviser. 

 

Det forudsættes, at den enkelte elev er studieaktiv og opsøgende og er i stand til at arbejde selvstændigt. Dels i forhold til konkrete opgavebesvarelser - men i særdeleshed når det gælder arbejdet med egne 'frie' kunstneriske projekter.  

ÅBNINGSTIDER

Kom og besøg Sønderjyllands Kunstskole indenfor normal åbningstid.

ADRESSE

Sønderjyllands Kunstskole

BGK Syd

Nørre Havnegade 15

DK-6400 Sønderborg

mail@bgk-syd.dk

MANDAG - FREDAG

09.00 - 14.30 PM

TELEFON

+ 45 8872 4224

BILLEDKREDITERING

Der er på dette website gengivet værker af: Kat Skovs-gaard, Alida Mølgaard Jensen, Emma Søgaard, Sara K. Brodersen, Belinda Nors, Sara Damm, Camilla Cording, Helena Sokol, Sidsel Thusbøll Holst, Sara Bonde, Sidsel Bonde og Jacob Clausen.

FØLG OS​​

  • w-facebook

© 2019 Sønderjyllands Kunstskole