top of page

UDDANNELSEN

BGK er for dig der er mellem 18-25 år, har afsluttet en ungdomsuddannelse og gerne vil skærpe dine talenter i retning af et blive optaget på én af de mange kunstneriske uddannelser. Kunstakademierne i ind- og udland er de klare mål. Design- eller arkitektskoler er også en mulighed. Et helt skoleår sammen med spændende danske og internationale, professionelle billedkunstnere, der hver for sig vil guide dig gennem koncentrerede værkstedskurser.

 

Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9.14.30. Du får din helt egen arbejdsplads og kan bruge skolen efter 14.30 og i weekender efter aftale og plads. Du får professionel, personlig sparring og værkstedskurser, kunstteori og konceptorienterede projekter. Der bliver mulighed for at forberede og arbejde dig frem til en udstilling, dit helt eget afgangsprojekt i slutningen af året.

Vi besøger kunstudstillinger, lokalt og i det øvrige Danmark, og du kommer på en studietur til en metropol. BERLIN er vores foretrukne mål.

Søger du optagelse på kunstakademier, design- og arkitektskoler og andre kreative uddannelser, hjælper vi dig på vej. De fleste uddannelser har skarpe optagelseskriterier, og du skal være flittig for at kunne matche kravene. Det er svært, men du optimerer dine chancer efter et år på BGK. Uddannelserne afholder orienteringsmøder og åbne huse, som du vil have mulighed for at deltage i.

 

Vi forventer at du er flittig, målrettet og har lyst til at få en kraftig, kreativ injektion som vil følge dig resten af livet.

Justina_small.jpg
bottom of page