UDDANNELSEN

BGK er for dig der er mellem 18-25 år, har afsluttet en ungdomsuddannelse og gerne vil skærpe dine talenter i retning af et blive optaget på én af de mange kunstneriske uddannelser. Kunstakademierne i ind- og udland er de klare mål. Design- eller arkitektskoler er også en mulighed. Et helt skoleår sammen med spændende danske og internationale, professionelle billedkunstnere, der hver for sig vil guide dig gennem koncentrerede værkstedskurser.

 

Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9.14.30. Du får din helt egen arbejdsplads og kan bruge skolen efter 14.30 og i weekender efter aftale og plads. Du får professionel, personlig sparring og værkstedskurser, kunsthistorie og konceptorienterede projekter. Der bliver mulighed for at forberede og arbejde dig frem til en udstilling, dit helt eget afgangsprojekt i slutningen af året.

Vi går på udstillingsbesøg, lokalt og i Danmark og du kommer på en studietur til en metropol. BERLIN er vores foretrukne mål.

Søger du optagelse på kunstakademier, design- og arkitektskoler og andre kreative uddannelser, hjælper vi dig på vej. De fleste uddannelser har skarpe optagelseskriterier, og du skal være helt på toppen for at kunne matche kravene. Det er svært, men du optimerer dine chancer efter et år på BGK. Uddannelserne afholder orienteringsmøder og åbne huse, som du vil have mulighed for at deltage i.

 

Vi forventer at du er flittig, målrettet og har lyst til at få en kraftig, kreativ injektion som vil følge dig resten af livet.

ÅBNINGSTIDER

Kom og besøg Sønderjyllands Kunstskole indenfor normal åbningstid.

ADRESSE

Sønderjyllands Kunstskole

BGK Syd

Nørre Havnegade 15

DK-6400 Sønderborg

mail@bgk-syd.dk

MANDAG - FREDAG

09.00 - 14.30 PM

TELEFON

+45 8872 4224

BILLEDKREDITERING

Der er på dette website gengivet værker af: Christina Christiansen, Simone Lapirtis, Johanne Juel Woelke, Alida Mølgaard Jensen, Anna Niewiadomska, Sara K. Brodersen, Belinda Nors, Sara Damm, Emma Jessen, Helena Sokol, Sara Bonde, Sidsel Bonde og Jacob Clausen.

FØLG OS​​

  • w-facebook

© 2019 Sønderjyllands Kunstskole